Amacrame

Macrame menes at være opfundet omkring det 13. århundrede af arabiske vævere i forbindelse med udsmykning af tæpper, håndklæder, sjaler og slør. Hos Amacrame laver vi Dansk Modern Macrame til dit hjem, vægtæppe, planteophænge og møbler. Allt Macrame er lavet af Berglind Líf.

Hvis i har noget spørgsmål eller en ønske om en special lavet macrame så kontakt venglist info@amacrame.dk

Bobbiny’s garn

Når jeg startede at lave macramé startede jeg med Bobbiny’s garn og har jeg ikke stopped. Bobbiny er et fantastiskt firma frå Polen, ejes og drives af konen og manden Aleksandra og Tomasz.

Bobbiny er en samling af 100% genbrugte bomuldsnor sammen med håndlavet tilbehør, der ejes og drives af kone og mand Aleksandra og Tomasz i en hyggelig fabrik i Warszawa, Polen. Bobbiny har OEKO-TEX STANDARD 100 garanti som betyder at alt garn er testet og godkendt til ikke at indeholde stoffer der kan være skadende for hverken mennesker eller miljø.

Intro af mig

Jeg hedder Berglind Líf, kommer fra Island og har boet i Danmark i snart 5 år. Jeg har altid været meget idérig og kreativ, både med at strikke og hækle. Det sidste års tid er jeg blevet fascineret af Macramé og har kastet min kærlighed, tid og kreativitet over dette håndværk.